» » Індивідуальний підхід до кожного типу волосся від Weleda

Індивідуальний підхід до кожного типу волосся від Weleda


Індивідуальний підхід до кожного типу волосся від WeledaФілософія компанії Weleda — «В гармонії з природою і людиною». Керуючись цим гаслом виробник, використовуючи знання про цілющі властивості рослин, створює натуральну продукцію, відому в усьому світі завдяки своїй високій якості. Купити косметику Weleda — означає забезпечити дбайливий догляд за волоссям, допомогти зберегти їм здоров'я, силу, блиск і захистити від негативних зовнішніх впливів. Волосся, як обличчя і тіло швидко реагує на природні фактори, наприклад, вплив сонячних променів або жорстку воду з високим вмістом хлору. Weleda косметика допоможе повернути їм природну красу, насичити вітамінами, зміцнивши і надавши сил. Особливість косметичних засобів у відсутності в складі штучних барвників і консервантів. В якості ароматизаторів використовуються тільки натуральні ефірні масла.

Переваги косметики для волосся Weleda
Продукція для догляду за волоссям Weleda, завдяки цінним екстрактам злаків, забезпечує дбайливе очищення. У каталозі компанії «Ваше здоровье» можна вибрати засоби в залежності від типу волосся і наявної проблеми. Пропонується продукція для сухого і нормального волосся, від лупи, відновлюючі кондиціонери, масла для інтенсивного догляду, тоніки від випадання волосся, зміцнюючі бальзам-маски та ін. Навіть тим, хто має здорове волосся необхідно піклуватися про шкіру голови. Особливий догляд потрібен пошкодженому волоссю, оскільки у нього порушена захисна оболонка. Завдяки екстракту вівса, відновлюється природна структура, блиск і гладкість. Основа косметичної формули Weleda - органічні екстракти і масла, які надають їм здоров'я, неповторний аромат, перетворюючи процедуру на справжнє задоволення.

Рекомендації по комплексному догляду за волоссям
При посічених кінчиках, перед миттям, на них масажними рухами наноситься маска з екстрактом вівса і залишається на 10 хв. Миючи голову, шкіра масажується для проникнення поживних речовин в корені. Для прискорення природної регенерації і полегшення розчісування використовується бальзам-кондиціонер з екстрактом вівса. Після висихання проводиться масаж шкіри голови з застосування відновлюючого тоніка з розмарином для стимулювання росту волосся.
Розробники компанії Weleda вкладають в поняття «догляд за волоссям», набагато більше, ніж просто миття якісним шампунем. Особлива роль в даній концепції відводиться двом аспектам - м'якому, але глибокому очищенню і оздоровленню шкіри голови, оскільки саме від її стану залежить зростання і міцність волосся. Для користувачів, що вперше долучилися до органічних засобів, рекомендується використовувати відновлюючий шампунь з вівсом в комплексі з бальзамом-кондиціонером. При переході від шампунів з вмістом силікону до органічних потрібно використовувати щітку з натуральної щетини для видалення шару силікону, що утворився. Щоб волосся прийшло до норми потрібно 2-4 тижні. Особливості складу шампунів Weleda дозволяють мити голову рідше, ніж іншими засобами — раз в 3-4 дні.

Информация
Для того, чтобы оставить комментарий, нужно зарегистрироваться на сайте и войти под своим логином.
Опрос

Ваше отношение к введению медицинского страхования в Украине?